MapInfo Pro v15

MapInfo Professional: adatból információt!

A MapInfo Professional egy hatékony térinformatikai szoftver, melyet sokszor nem véletlenül hívunk a térinformatika ?svájci bicskájának?. Széleskörű eszközkészletével és megjelenítési lehetőségeivel megteremti a kapcsolatot adatai és azok földrajzi jellemzői között. A MapInfo-val egy nagyszerű eszközt adunk kezébe ahhoz, hogy a lehető legtöbb információt tudja kihozni adataiból.

A legújabb 15-ös verzió mostantól két változatban érhető el: 32 bit (15.0) és 64 bit (15.2), melyek egy licenc részét képezik.

Megjelent a MapInfo Pro legújabb 64 bites verziója, a 15.2! – A 15.2-es verzió a 64 bites kiadás, mely 2015. október 30-án jelent meg.
Továbbra is az új felhasználói felületen keresztül kínálja a már 12.5-nél megismert előnyöket. További újdonságként szolgálnak:
– a továbbfejlesztett Layout Designer kimeneti kép szerkesztő;
Smart Indexing azaz gyorsabb műveletek adatbázistáblákkal és gyorsabb objektumszerkesztés;
érintőképernyő támogatás (Two Finger Panning and Pinch to Zoom) mobil alkalmazásokhoz;
– Fejlesztések az Unicode, GeoPackage, 2GB-nál nagyobb TAB file-ok támogatására
– Pitney Bowes Location Intelligence Suite és Spectrum Enterprise Geocoding Module (EGM) együttes használatát támogatja az integráció, mellyel a MapInfo professzionális desktop kliensként tud működni a nagyvállalati, akár nemzetközi geokódolást lehetővé tévő Spectrum szerver mellett.

A 32 bites, megszokott korábbi felhasználói felülettel rendelkező 15.0 verzió továbbra is elérhető a felhasználók számára.

Tovább a MapInfo Pro 64 bit oldalra

Tovább a MapInfo Pro v12.5 újdonságainak bemutatásához (32 bit és 64 bit)

Témafelelősök:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
baranyi@varinex.hu