Spectrum Spatial Analyst

Spectrum Spatial Analyst – Web mapping

Egyszerű webes térképezés azoknak a cégeknek, akik már használnak MapInfo szoftvert!

Meglévő adatait és térképeit – MapInfo workspaces – publikálhatja webes felületre egy, a MapInfo szoftveren belül működő alkalmazással – Map Uploader Tool – melynek segítségével megoszthatja térképeit vállalaton belül és kívül egyaránt.

Adatmegosztás webes térképes felületen egy sokrétűen használható desktop térinformatikai szoftver támogatásával!

Ha még nem ismeri a MapInfo termékcsaládot, a Spatial Analyst és a MapInfo együttes alkalmazásával egy olyan megoldáshoz jut, mely nem csak az egyszerű térkép- és adatmegosztást támogatja, hanem vállalata egy olyan sokrétű térinformatikai szoftverrel – MapInfo Pro – bővül, mely megfelel az összes elvárásnak: robosztus SQL lekérdező és adatbázis elemző felület, széleskörű adatbázis kapcsolatok, változatos vizualizációs megjelenítés, sokrétű térinformatikai funkciók.

A MapInfo Pro szoftverben készült térképeket – MapInfo workspace – a Spatial Analyst alkalmazással megoszthatja, elemzéseit és térképeit elérhetővé teheti a nap 24 órájában a különböző IT biztonsági előírások betartásával (különböző hozzáférési jogosultságok).

A Spatial Analyst a Spectrum Spatial Platformra épülő megoldás, melynek térinformatikai alapját a Spectrum Location Intelligence Module képezi.

Témafelelősök:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
baranyi@varinex.hu