Településtervezés

A PBBI MapInfo térinformatikai szoftvercsalád egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható eszközt kínál a tervező cégeknek és önkormányzatoknak egyaránt. Desktop térinformatikai szoftvercsomagunk, a MapInfo Professional, immár 20 éves múltra tekint vissza Magyarországon.
Az egyszerű használatot előtérbe helyező fejlesztések és a folyamatosan bővülő funkcionalitás tette népszerűvé a MapInfo Professional szoftvercsomagot.

Miért hasznos Önnek PBBI MapInfo Professional szoftvercsomag?

Csökkentse működési költségeit!

A MapInfo Professional számtalan újítása közül ki kell emelni a térképi rétegek kezelését, a minden korábbi megoldásnál egyszerűbb és átláthatóbb új rétegkezelő panel bevezetését.

A tervezési munkát hatékonyan segíti a szoftverbe integrált CAD funkcionalitást kínáló MapCAD eszköztár. A különböző tervezőszoftverekből és térinformatikai adatforrásokból származó adatok legtöbbjét közvetlenül képes megnyitni az alkalmazás. Ilyen formátumok a TAB, a MIF, a Shape és a DBF fájlok.
Közvetlenül tölthetünk be adatokat Microsoft Excel, Access adatforrásokból. A speciális formátumok is könnyen importálhatók, illetve konvertálhatók a beépített konverter alkalmazással. Többek között DXF, DWG, DGN, KML, GML, XML állományok feldolgozása is megoldott a MapInfo Professional alkalmazás segítségével.

Növelje hatékonyságát!

A rövid határidők és az általánosan alacsony projektkeretek miatt egyre fontosabb a hatékonyság növelése. Ezért kínálunk szoftvereink mellé professzionális oktatást és terméktámogatást.
A MapInfo Professional desktop térinformatikai megoldás széles funkcionalitása, alacsony bekerülési és fenntartási költsége kisebb vállalkozások részére is elérhetővé teszi a hatékony és jogtiszta térinformatikai eszköz használatának kiemelkedő előnyeit.

Tegye hatékonyabbá vállalati kommunikációját!
A magyar tervezőirodák legtöbbje használ PBBI MapInfo technológiát, így egyszerűbbé válik a különböző tervek, térinformatikai adatok cseréje, használata Ön és partnerei között.

Referenciáink – Tervező Cégek: KASIB Mérnöki Manager Iroda Kft., Budapest Főváros Városépítési Tervező Kft., FŐMTERV Zrt., HÁROM KÖR DELTA Környezetgazdálkodási Kft.

Kategória: